Sloepenservice Friesland hoofdfoto
Sloepenservice Langweer hoofdfoto
• Onderhoud
Vaarplezier start bij Sloepenservicefriesland met een veilige en betrouwbare boot.

Onderhoud is vaak preventief we kunnen u van dienst zijn bij b.v de volgende zaken

onderhoud: motor
Het onderhouden van de motor is van essentieel belang. Het voorkomt veel ellende. Wij kunnen deze zorg door prefentief onderhoud ontzorgen.Tevens zijn wij voor onze klanten in 2015 gestart met een totaal service voor uw motor en boot.Zo word de motor 1 maal per vaar seizoen nagekeken op gebreken,.Winter klaar gemaakt en zomer klaar opgeleverd horen ook tot de totaal service zodat zorgeloos varen werkelijkheid word.deze service kan in overleg met de klant worden uitgebreid naar wens.

Motorbeurt
*Vervangen van de motorolie
*Vervangen van olie- en brandstoffilters
*Controleren van de wierpot
*Inspectie van de V-snaar en de impeller
*Algehele technische controle

*schoon en netjes opleveren

 

Winterklaar maken van de motor
*De motor vrijmaken van buitenwater
*De vorstgraad van koelvloeistof en antivries meten
*De motor, wierpot en buitenboordlkranen doorspoelen met antivries

Onderhoud: elektrische installatie
Hierin bieden wij een breed pakket van opties aan.Zo bouwen wij boegschroeven in,leggen wij navigatie en audio apparatuur aan, vervangen voor led verlichting,installeren zonnepaneel systemen,aanpassen boordnet,inbouw gps trackers.Ook voor revisie of inbouw van motoren bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met de klant bepalen wij samen wat de beste mogelijk zijn.

onderhoud: schilderwerk
*Een belangrijk onderdeel van onderhoud is een goede laag antifouling. deze laag zorgt voor bescherming,slijtage e.d.
*Interieur kan naar wens worden uitgevoerd
*Ook voor het opnieuw schuren, plamuren en schilderen zowel 1 als 2 componenten systemen bent U bij ons aan het juiste adres!

onderhoud: bescherming
Bij zon en water word zowel polyester, als geverfde boten worden door onze weersomstandigheden dof van kleur. Daardoor oogt alles minder fraai .Houtwerk en tenten slaat groen uit en kan gaan rotten en schimmel. Het goed reinigen van uw gehele boot is dus een belangrijk punt voor prefentief onderhoud en in combinatie met polijsten,poetsen of reinigen gaat uw boot er weer als nieuw uit zien! Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden

42

62

72