Sloepenservice Friesland hoofdfoto
Sloepenservice Langweer hoofdfoto
• Projecten - Nieuwbouw Bouwstra vlet
De Bouwstra-Vlet sterk en betrouwbaar

 Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw) Bouwstra-vlet (nieuwbouw)

 

SloepenServiceFriesland is een jong bedrijf en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.In 2007 is het idee ontstaan om in eigen beheer een schip te ontwikkelen voor de nederlandse wateren.

onze voorkeur is uitgegaan naar een vlet met een multiknik romp.dit type casco heeft als voordeel dat met relatief weinig spanten een zeer sterk en betrouwbaar schip gebouwd kan worden.tijdens de CE-keuring is categorie c behaald.categorie c betekend dat de Bouwstra-Vlet mag varen op ruime vaarwaters tot windkracht 6 en een golfhoogte tot 2meter. De vlet is zeer onderhoudsvriendelijk. Het schip is gestraald en vervolgens geconserveerd door zowel het onderwaterschip als de opbouw te voorzien van een 5lagen 2componenten systeem.

De vlet is uitgerust met o.a.3pk boegschroef,automatische acculader (Mastervolt),compressor koelkast,warmwaterboiler,buiten douche,vuilwatertanks,aparte wc ruimte en een Nanni diesel 21pk type3.75.De gehele luxe teak betimmering zorgt voor een warme en scheepse uitstraling.De leefruimte kan uitgebreid worden met de kuip die bekleed is met een teakvloer. de kuip kan afgedekt worden met een cabrioletkap die uit 2 delen bestaat.


Terug naar overzicht